Anne fortæller:

At underholde til en privat fest, sammenkomst eller koncert, er altid et et stort privilegium. Jeg føler mig inviteret til at gør mit bedste for at publikum kan få, ikke bare en god, underholdende oplevelse, men også noget, de kan de kan huske tilbage på med glæde ....

Når jeg bliver spurgt om, hvad det betyder for mig at optræde med min sang og mine fortællinger, er svaret: "Det er mit bidrag til en bedre verden, at synge og underholde, for når publikum går hjem, er de forhåbentlig endnu gladere, end da de kom - og spreder derfor mere glæde i tiden efter" Det er et stort mål, men "Ad astra ad aspera" = "Gennem vanskeligheder (når man) til stjernerne" 

 

Bl. a. derfor bliver jeg så glad, når en kunde ringer og siger: "Jeg oplevede dig ved xxxx-fest, og nu vil jeg gerne have, at du kommer og synger ved min fest ..... og du skal bare synge det, du plejer/det, du selv synes!" Så får vi en lille snak om hvem gæsterne er og hvor mange, der kommer samt hvor festen skal holdes. I løbet af samtalen dukker der som regel et par idéer op til hvilke sange, det vil egne sig bedst og arrangøren siger måske: ".... du skal synge den der, hvor du er fuld ... " eller " .... åh, ja, jeg vil rigtigt gerne høre den der, hvor du går rundt og charmerer mændene ... " - eller også: "Min kones yndlingssang er What a Wonderfull Word - kan du synge den?"