Plat & Krone

Hvad sker der, når to erfarne entertainere - en syngepige og en operasanger - mødes på “Slagmarken” i en musikalsk duel og krydser klinger med hver deres mest iørefaldende sange og viser? 

Bliver der kulturchok, konkurrence eller kluddermor? 

 

Plat&Krone inviterer til en fornøjelig pause fra hverdagen i livsglædens tegn. Kom og hør en buket af de mest kendte og elskede opera-arier, folkelige syngepige-viser flettet sammen af jordnære pikanterier - og syng også med på de smukkeste sange fra den danske sangskat. 

Oplev et hyggeligt, intimt og nærværende show, hvor du bl. a. får Plat&Krone’s svar på:

  • Hvad Carmens Habanera har til fælles med  “Kan du ikke få den højere op, Marinus?”

  • Om “Køb Blomster” i virkeligheden er en opera-arie eller en syngepige-sang?

  • Hvorfor fællessangen har fået sin opblomstring af Coronakrisen?

Mød duen Plat&Krone: På papiret et umage par - men gennem fælles humor og underfundige ordkløverier underholder, favner og bevæger de deres publikum:

Charlotte Emmery: Til daglig ekstern lektor i kommunikation på RUC og Kbh.’s Universitet, foredragsholder og forfatter - og har 25 år på barmen som Syngepige. 

Anne Kleinstrup: Operaentertainer, stemmetræner og foredragsholder, har optrådt i USA, Dubai og for Det danske Kongehus - og har 25 år på bagen som Kgl. Operasanger.

 

Nyhed:

Oplev Plat & Krones svar på et Talkshow: Et "Snak-sjov", hvor vi (og publikum!) i en hyggelig og afslappet atmosfære stiller hinanden de underlige, mærkelige og anderledes spørgsmål om livet som entertainer og sanger. Vi fortæller de sjove "back-stage"-historier og sammenligner vore kunstneriske verdener - selvfølgelig krydret med vore bedste sange og arier.