Syngende Sommerhaver

 

Natur og musik passer sammen - både i den vilde, utæmmede udgave og i den forfinede og kultiverede form - for begge “kunstformer” skal dagligt passes, næres og pusles om for at trives og blomstre.

 

Syngende Sommerhaver er en hyggelig, alsidig udendørs musikoplevelse i øjenhøjde for børn og voksne i alle aldre. Der er både musikalske oplevelser for musikelskeren og for dig, der ikke lige ved, om opera er noget for dig. Forvent det kendte og det uventede i et naturskønt miks og invitér familien med til en hyggelig, musikalsk oplevelse i din have eller et andet smukt sted, du kender.

Tag med på den musikalske rejse, nyd genkendelsen glæde ved alle tiders sange serveret med et glimt i øjet og med smuk klang af Anne og hendes musikalske venner.

Repertoiret består af en broget og iørefaldende buket af danske sange og viser, evergreens og de mest sprudlende og farverige numre fra musicalens, operettens og operaens verdener.

Citater fra glade gæster:

 

  •   "Det er en fantastisk idé, som bør bredes ud over hele landet” 
  •   "Tak for en dejlig oplevelse med "Syngende Sommerhaver”.
  •   "Du er god som fuld og ædru, vi glæder os til næste gang du skal synge. Tak for        en dejlig aften!"

Værd at vide for dig, der vil arrangere en "Syngende Sommerhave":                         

Scenen er din - ingen scene er for lille eller stor. I bestemmer selv, om det skal være klip klapper eller høje hæle, om slipset skal være på eller blive hjemme. Repertoire og varighed kan tilpasses efter ønske.                               

Der bør være adgang til: Stole, puder og tæpper til at sidde på samt godt humør. Medbringes evt. af gæsterne selv.

I tilfælde af regn er det en fordel at kunne flytte arrangementet indenfor - alternativt må publikum medbringe regntøj og paraplyer.

Det er en god idé at sørge for øl/vand og måske lidt snacks til pausen samt adgang til toiletter.