"På sangens vinger"

Fra den vestjyske hede - til Det Kgl. Teater

Få et glimt af livet bag scenetæppet i Den Kongelige Opera, når Anne Kleinstrup, der har 25 års erfaring som operasanger på vores nationalscene, fortæller farverigt og overdådigt om livet på, bag og uden for de skrå brædder.

Kom med en tur bag kulisserne og helt ind under teatersminken. Hør om regler, overtro og mærkelige udtryk fra scenekanten, når Anne Kleinstrup fortæller om alt fra de små pudsige hverdagshistorier som scenekunstner til de helt store øjeblikke i karrieren.

Oplev operaen, som du aldrig har set og hørt den før - selvfølgelig krydret med flotte kostumer, mærkelige rekvisitter, sjældne billeder og ikke mindst; en buket nøje udvalgte sange.

 

 

Det sagde publikum:

"Underholdende og lærerigt!"

"Hun er ikke bare god - hun er rigtig god!"

"Af alle de gode arrangementer, I laver, var dette det bedste!"

“Annes røde tråd i foredraget er tydelig. Hun er pragtfuld og sprudlende med en supergod energi, når hun fortæller sine unikke historier om og fra teaterverdenen”

 

 

Fakta om foredraget:

Anne medbringer en del kostumer og rekvisitter samt et bord på1x2 m til opstilling af rekvisitterne.

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og til at gå på opdagelse i rekvisitterne.

Anne synger sine sange uakkompagneret, dog skal man beregne udgift til akkompagnatør, hvis publikum består af mere end 50 personer.

Foredraget er baseret på, at der er projektor samt lærred tilgængeligt samt stik til tilslutning af computer (Mac). Foredraget dog også kan udføres uden billedfremviser. Dette skal dog aftales inden booking.

Varighed: Ca. to timer incl. 20 min.'s pause.

 

En kortere version af foredraget er mulig. Varighed aftales før endelig aftale indgåes.